Ogórki kiszone... to podstawa domowych przetworów:)
Znajdziemy je niemal w każdej piwnicy lub spiżarni w Polsce.
Nawet jeśli nie robimy zbyt wielu przetworów,
to wart je opisać, by potem nie pomylić słoiczków :)
Ja zrobiłam etykietki na dżem wiśniowy i wiśniową nalewkę,
tym bardziej, że stały się one prezentem dla przyjaciółki.
Aktualnie w mojej kuchni czekają patisony.
A Wy robicie przetwory?
Jeśli tak, to jakie?
Może robicie coś, czego nie spotyka się w każdej kuchni?
Chętnie poznam Wasze przepisy :)
Pozdrawiam gorąco, bo mi jest już zimno
i właśnie idę sobie zrobić herbatkę :)
angel
Nawet jeśli nie robimy zbyt wielu przetworów,
to wart je opisać, by potem nie pomylić słoiczków :)
Ja zrobiłam etykietki na dżem wiśniowy i wiśniową nalewkę,
tym bardziej, że stały się one prezentem dla przyjaciółki.
Aktualnie w mojej kuchni czekają patisony.
A Wy robicie przetwory?
Jeśli tak, to jakie?
Może robicie coś, czego nie spotyka się w każdej kuchni?
Chętnie poznam Wasze przepisy :)
Pozdrawiam gorąco, bo mi jest już zimno
i właśnie idę sobie zrobić herbatkę :)
angel
Piękne ubranka dla przetworów :-))) Ja też robię różne naleweczki na zimę ;-)))
OdpowiedzUsuńŚlicznie opakowałaś podarunki własnej roboty. Pozdrawiam i zapraszam do mnie :-).
OdpowiedzUsuń